Bedrijfsprofiel

Missie

Sinds 2009 is Poortvliet Veiligheidsdiensten actief met het leveren van hoogwaardige dienstverlenging. Betrouwbaar en met Friese nuchterheid heeft Poortvliet Veiligheidsdiensten al honderden klanten bereikt, efficiënte en service gericht handelen met actieve aandacht voor duurzaamheid. Bijzonder om de veelzijdigheid en totaliteit van veiligheid en kwaliteit. Poortvliet Veiligheidsdiensten streeft naar winstgevende groei die niet alleen bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen, maar ook aan de economische, maatschappelijke en sociale ontwikkeling.

Poortvliet Veiligheidsdiensten werkt aan het creëren van groeimogelijkheden op in de veiligheidsmarkt, het verkrijgen van toegang tot alle markten die de kwaliteit van haar netwerk verhogen en gelijke verhoudingen voor alle spelers in de branche. Ook streeft zij naar een goede balans tussen de belangen van het bedrijf en die van de lokale omgeving.

Visie

Poortvliet Veiligheidsdiensten wil in de veiligheidsbranche voorop lopen door slimmer te zijn dan anderen. Door totale veiligheid en recherche dienstverlening te leveren wil Poortvliet Veiligheidsdiensten voor de klant de eerste keus zijn. Voor medewerkers een aantrekkelijke werkgever en voor de eigenaren een onderneming die winstgevend groeit. Door slimme partnerships en ruime kennis en ervaring via een uitgebreid netwerk. Door in te spelen op marktkansen en technologische ontwikkelingen biedt Poortvliet Veiligheidsdiensten de klant een eigentijdse dienstverlening.

Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen (MVO)

Als veiligheidsdienstenbedrijf zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij en de veiligheidsbranche. Overal waar we actief zijn, dragen wij bij aan verbetering van de leefbaarheid.
Veilige arbeidsomstandigheden ter bescherming van onze medewerkers, klanten en de maatschappij zijn voor ons van groot belang.
Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door te investeren in duurzame toepassingen zoals het vermijden van onnodig papierverbruik. Zo sturen wij o.a. onze klanten digitale offertes, facturen en corresponderen wij met onze medewerkers via email en maken wij gebruik van elektrische voertuigen en spaarlampen.

Openheid en goede samenwerking mogen zich niet beperken tot de eigen organisatie. Poortvliet Veiligheidsdiensten onderstreept het belang van goede verhoudingen met externe relaties (Politie, Justitie, Gemeenten, brandweer, gezondheidszorg en evenementenorganisaties).

Beleidsverklaring

Poortvliet Veiligheidsdiensten heeft zijn medewerkers geselecteerd op hun verbale kracht en juistheid van benadering naar onze klanten en maatschappij. Daarbij rekenen wij af met het matige imago van de beveiligingsbranche in zijn geheel. Door onze kwaliteit te waarborgen hebben wij binnen Poortvliet Veiligheidsdiensten een kwaliteitsmeting systeem. Poortvliet Veiligheidsdiensten beschikt over een tweetal keurmerken; Keurmerk evenementenbeveiliging en Keurmerk beveiliging.

Poortvliet Veiligheidsdiensten heeft vanuit het Ministerie van Veiligheid en Justitie een erkenning :

• Vergunningsnummer beveiliging: ND 3091

Keurmerken:

Poortvliet Veiligheidsdiensten heeft een tweetal keurmerken waaronder:

• Keurmerk evenementenbeveiliging

• Keurmerk beveiliging

Onze kwaliteit is gewaarborgd waardoor u verzekerd van de dienstverlening zoals deze met u is overeengekomen.