Ga naar hoofdinhoud

Doordacht beveiligingsadvies op maat

Samen met u zoeken wij altijd naar de meest betrouwbare en efficiënte beveiligingsadviesoplossing(en), met de hoogst mogelijke standaard. Of het nu gaat om incidentele-, structurele- of projectmatige beveiliging, door de combinatie van mens en techniek komen we samen tot de best mogelijke oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk(en). Kostenefficiëntie & beveiligingsefficiëntie zijn de twee hoofdpijlers van ons advies.

Een goed beveiligingsadvies voor u schudden we natuurlijk niet zo uit onze mouw. We komen bij u op locatie, zodat we weten over wat voor pand of object we praten, wat de locatie is en hoe de omgeving eruitziet. Zo krijgen we snel helder in beeld waar de mogelijke gevaren zitten, wat knelpunten zijn en op welke punten de beveiliging van uw pand of object al op orde is.  

Voor een goed beveiligingsadvies gaan we grondig te werk

Voor een goed beveiligingsadvies is het ook belangrijk dat we weten wat de functie is van het gebouw en met welke mensen we te maken hebben: alleen medewerkers, of ook klanten en bezoekers? Binnen welke tijden kunnen mensen in- en uit lopen? Afhankelijk van het type pand of object moeten we wellicht ook rekening houden met opslag of vervoer van gevaarlijke en/of chemische stoffen, de aanwezigheid van extreem kostbare apparatuur, van kwetsbare mensen of zeer gevoelige data.

Voor ieder bedrijf, instelling of organisatie geven we dus een beveiligingsadvies op maat, volledig afgestemd op de specifieke omstandigheden. We hebben meer dan een decennium ervaring in het geven van dit soort adviezen. Al in 2010 was ons bedrijf de eerste die namens het ministerie van Economische zaken landelijk MKB’ers adviseerde over de beveiliging van hun panden en objecten. Met ons advies op zak, kregen de ondernemers 50% van hun beveiligingskosten vergoed. In de tussentijd hebben we bijna 1900 bedrijven geadviseerd en voorzien van subsidie.

Een helder en doordacht advies
Als we alles voor u in kaart hebben gebracht, brengen we een doordacht en helder advies uit, waarbij we ook aandacht besteden aan de techniek die u mogelijk nodig heeft. Denk hierbij aan camera’s, sloten, rolluiken, tourniquets, scanners, hard- en software. Desgewenst leveren en installeren we al deze technische hulpmiddelen ook voor u.

 

Back To Top