Ga naar hoofdinhoud

Veilig met onze beveiligingstechniek

U wilt zeker weten dat uw pand en uw data goed beschermd zijn. Op die manier zorgt u ervoor dat uw medewerkers, gasten en bezoekers veilig zijn én dat hun gegevens niet in handen van de verkeerde mensen vallen. Dat zou niet alleen rampzalig zijn voor de betrokkenen, maar het zou uw bedrijf ook (grote) imagoschade kunnen toebrengen.

We gaan niet zomaar dingen installeren. Niet ieder bedrijf heeft dezelfde beveiligingsoplossingen nodig en dus ook niet dezelfde technische oplossingen. Daarom komen we eerst een beveiligingsadvies opstellen. Daarvoor komen we bij u op locatie om de situatie ter plekke te bekijken en in kaart te brengen waar de zwakke punten in de beveiliging zitten. Aan de hand daarvan brengen we ons advies uit. Hierin leggen we uit wat volgens ons de beste oplossing is voor uw beveiligingsvraagstuk en wat we waar moeten inzetten: vaak is het een combinatie van manbeveiliging en ondersteunende techniek.

Maatoplossingen binnen de beveiligingstechniek

Wij leveren dus maatoplossingen voor uw beveiligingsvraagstukken en dit doen we zowel voor projectbeveiliging, objectbeveiliging als brandbeveiliging. Voor deze verschillende type beveilig, zetten we verschillende vormen van techniek in. Dat kunnen elektronische oplossingen zijn, zoals camera’s, tourniquets of barcode-scanners. Mogelijk is het verstandig om die te ondersteunen met bouwkundige oplossingen. Denk hierbij aan hekken, rolluiken, veiligheidsglas en zware sloten.

Digitale beveiliging is een hele andere vorm van beveiliging, maar deze wordt wel steeds belangrijker; cybercriminaliteit is niet meer weg te denken uit de maatschappij en goede bescherming van uw data is dus erg belangrijk. Wij leveren onder andere de beveiligingssoftware die u daarvoor nodig heeft, om spyware, malware, ransomware en digitale virussen buiten de deur te houden.

 

Back To Top