Beveiligingsadvies

Samen met u zoeken wij altijd naar de meest betrouwbare en efficiënte advies; of het nu gaat om incidentele -, structurele – of projectmatige beveiliging. Door de combinatie van mens en techniek komen wij samen met u tot de best mogelijke oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk. Kostenefficiëntie en beveiligingsefficiëntie zijn de hoofdpijlers van ons advies.

Security Technics

Security Technics levert maatoplossingen op het gebied van bouwkundige-, technische- en digitale beveiligingsmaatregelen. Of het nu gaat om project -, object – of brandbeveiliging, door middel van het leveren van een totaaloplossing in manbewaking en techniek bent u verzekerd van betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit.

Manbeveiliging

Onze beveiliger wordt geselecteerd op basis van het door u geschetste profiel en is uw ambassadeur. Onze medewerkers ontwikkelen zich continu, al naar gelang uw wensen en behoeften. Alle medewerkers zijn, naast hun beveiligingsdiploma, tevens in het bezit van bijvoorbeeld een BHV-, ISPS-, X-Ray- en/of EHBO-diploma.

Poortvliet Veiligheidsdiensten

Samen met onze medewerkers streven wij naar het hoogst haalbare niveau in onze branche. Wij bieden landelijke ondersteuning voor uw specifieke en/of specialistische vragen rondom project-, object- en/of ad-hoc beveiliging en hebben daarbij kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn proactief naar onze opdrachtgevers, denken vooruit en geven graag advies op beveiligingsvraagstukken.

Waarom Poortvliet Veiligheidsdiensten?

Werken bij Poortvliet Veiligheidsdiensten

Door de toenemende vraag naar onze hoogwaardige dienstverlening zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s. Kijk op onze vacaturepagina voor meer informatie.

Poortvliet Veiligheidsdiensten is op zoek naar flexibele beveiligers voor verschillende beveiligingsprojecten in heel Noord-Nederland.

Poortvliet Veiligheidsdiensten is op zoek naar een enthousiaste, leergierige 
student Beveiliging mbo 2.

Contact

info@poortvlietveiligheidsdiensten.nl

Poortvliet Veiligheidsdiensten

Kvk nummer: 54018552

ND: 3091

 

 

+31 58 843 15 74

Poortvliet Security

Kvk nummer: 71346007

ND: 5306

 

Neem contact met ons op

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie meer weten of wilt u een offerte opvragen? Op onderstaand contactformulier kunt u aangeven waarover u meer informatie wenst. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie/offerte van ons. Kan uw vraag niet wachten neem dan contact op met onze piketdienst. Deze is 24/7 bereikbaar via 058-8431574.