Ga naar hoofdinhoud

Manbeveiliging voor uw pand

Manbeveiliging (ook wel manbewaking genoemd) is de beveiliging van panden en objecten op locatie. Hiervoor leveren we 24/7 beveiligers. We hebben ruim 200 mannen en vrouwen die we wekelijks inzetten bij beveiligingsoperaties voor gemeentes, ministeries, Defensie, GGD’en, techbedrijven, zorginstellingen en energiebedrijven.

Uit ervaring weten we dat geen beveiligingsoperatie hetzelfde is. De eisen die onze opdrachtgevers stellen aan een beveiliger op de luchtmachtbasis, zijn andere eisen dan die voor manbeveiliging bij een GGD, een techbedrijf, of een haven. Daarom kijken we goed naar wie we op welke plek inzetten; afhankelijk van het profiel van de opdrachtgever en het karakter van de beveiliger, selecteren we de juiste mensen voor u. Zo nodig leiden we onze medewerkers aanvullend op, zodat u zeker weet dat uw beveiligers optimaal op hun taak zijn voorbereid. Onze manbeveiligers bezitten daarom ook allemaal, naast hun standaard beveiligingsdiploma, hun BHV- of EHBO-diploma.

Onze beveiligers zijn soms de eerste contactpersonen voor uw klanten, bezoekers of werknemers. Daarom zorgen we ervoor dat onze werknemers een keurig visitekaartje zijn voor uw bedrijf: vriendelijk, behulpzaam en uiteraard keurig gereed in een vlekkeloos uniform.

Efficiënte manbeveiliging door heldere rapportages

Onze beveiligers rapporteren wekelijks aan ons. Dit geldt zowel voor de dag- als de nachtdienst. Twee keer per week krijgen wij dus een rapport waarin onder meer antwoord wordt gegeven op de volgende vragen:

  • Wat is er gebeurd?
  • Was iedereen op tijd?
  • Waren de instructies helder?
  • Is je operationele kennis op orde?
  • Wat is de prognose op de locatie?

Deze manier van werken zorgt voor goede resultaten, tevreden en veilige klanten en een goed trackrecord.

Manbeveiliging in combinatie met beveiligingsadvies en -techniek

Voor optimale beveiliging kijken we niet alleen naar manbeveiliging, maar geven we ook beveiligingsadvies en leveren we desgewenst de bijbehorende techniek. Denk hierbij aan camera’s, sloten, rolluiken, tourniquets, barcode-scanners of hard- en software om uw data te beveiligen.

Wilt u weten hoe we uw pand of object het beste kunnen beveiligen? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw specifieke beveiligingsvraag door te spreken. Door onze jarenlange ervaring lossen wij vrijwel ieder beveiligingsprobleem op!

 

Back To Top