Poortvliet Veiligheidsdiensten

Poortvliet Veiligheidsdiensten is een veiligheidsorganisatie. Kwaliteit en betrouwbaarheid vormen onze standaard. Waarborg voor onze kwaliteit is de aansluiting bij brancheorganisaties en is houder van diverse kwaliteitskeurmerken wat onze kwaliteit en betrouwbaarheid onderstreept.

Evenementbeveiliging

Gezamenlijk draaien wij met onze opdrachtgever een productie waarbij wij adviseren op veiligheidsniveau, commercieel, en operationeel niveau.  Door onze ruime ervaring en veeleisende opdrachtgevers hebben we alle expertise in huis. Wij geven uw evenement een professionele en solide aanvulling.

Veiligheidsadvisering

Wij geven bedrijven een invulling aan de verplichting van het  bedrijfsnoodplan en een RI&E . Door onze accurate kennis en ervaring geven wij een beleidsmatige- en operationele invulling voor uw behoefte. Wij adviseren tevens in brandveiligheid, en trainen uw medewerkers voor uw brandpreventie. Poortvliet Veiligheidsdiensten is op dit gebied onderscheidend, u kiest uw outsourcing-partner snel en vakkundig, welke alles in huis heeft voor het invullen van uw behoefte.

Ook het updaten, uitvoeren van de daaruit voortvloeiende maatregelen, kunnen wij voor u invullen. Wij maken de vertaalslag welke wordt weergegeven in de vorm van ons pragmatisch advies.

Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche is een activiteit waarbij onze particulier onderzoekers u helpen met vraagstukken waar u geen vinger achter kunt krijgen. Door onze professionele bedrijfsrecherche en als keurmerkhouder voor particulier onderzoeksbureaus weet u dat hoge kwaliteit onze standaard is. Wij zijn tevens aangesloten bij de brancheorganisatie voor particulier recherchebureaus. Onze particulieronderzoeker begeleidt u door uw vraagstellingen zodat u weet er alles aan te hebben gedaan uw zaak zo succes volmogelijk af te ronden.