Over Poortvliet Veiligheidsdiensten

Poortvliet Veiligheidsdiensten is een landelijke dienstverlener voor het leveren van beveiligingsoplossingen onderverdeeld in beveiligingsadvies, manbeveiliging en beveiligingstechniek. Sinds 2009 maken wij iedere dag organisaties, bedrijven en instellingen veiliger. Door techniek en manbewaking efficiënt te combineren leveren wij een hoogwaardige dienstverlening. Wij bieden landelijke ondersteuning voor uw specifieke en/of specialistische vragen en hebben daarbij kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel. Wij zijn proactief naar onze opdrachtgevers, denken vooruit en geven graag advies.

Poortvliet Veiligheidsdiensten

Samen met onze medewerkers streven wij naar het hoogst haalbare niveau in onze branche. Wij bieden landelijke ondersteuning voor uw specifieke en/of specialistische vragen rondom project-, object- en/of ad-hoc beveiliging en hebben daarbij kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn proactief naar onze opdrachtgevers, denken vooruit en geven graag advies op beveiligingsvraagstukken.

Waarom Poortvliet Veiligheidsdiensten?

Werken bij Poortvliet Veiligheidsdiensten

Door de toenemende vraag naar onze hoogwaardige dienstverlening zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s. Kijk op onze vacaturepagina voor meer informatie.

Poortvliet Veiligheidsdiensten is op zoek naar flexibele beveiligers voor verschillende beveiligingsprojecten in heel Nederland.

Ben jij die beveiliger die Nederland weer een stuk veiliger maakt? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Heb jij affiniteit met de beveiliging tijdens events en staat gastvrijheid hoog bij jou in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contact

info@poortvlietveiligheidsdiensten.nl

Poortvliet Veiligheidsdiensten

Kvk nummer: 54018552

ND: 3091

 

 

+31 58 843 15 74

Poortvliet Security

Kvk nummer: 71346007

ND: 5306

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Of bent u op zoek naar een goed advies? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.