Diensten

Poortvliet veiligheidsdiensten

Poortvliet Veiligheidsdiensten is een hoogwaardige en landelijke dienstverlener voor het leveren beveiligingsoplossingen onderverdeeld in beveiligingsadvies, manbeveiliging en beveiligingstechniek. Sinds 2009 maken wij iedere dag organisaties, bedrijven en instellingen veiliger met onze ervaren medewerkers die 24/7 inzetbaar zijn voor uw beveiligingsvraagstuk(en).

 

Manbeveiliging

Onze beveiligers worden geselecteerd op basis van het door u geschetste profiel en zijn uw ambassadeurs. Onze medewerkers ontwikkelen zich continu, al naar gelang uw wensen en behoeften. Al onze medewerkers zijn, naast hun beveiligingsdiploma, bovendien tevens in het bezit van bijvoorbeeld een BHV-, ISPS-, X-Ray- en/of EHBO-diploma.

Beveiligingsadviezen

Samen met u zoeken wij altijd naar de meest betrouwbare en efficiënte beveiligingsadviesoplossing(en), met de hoogst mogelijke standaard. Of het nu gaat om incidentele-, structurele- of projectmatige beveiliging, door de combinatie van mens en techniek komen we samen tot de best mogelijke oplossing voor u.

Beveiligingstechnieken

Beveiligingstechnieken levert maatoplossingen op het gebied van bouwkundige-, technische- en digitale beveiligingsmaatregelen. Of het nu gaat om project -, object – of brandbeveiliging, door middel van het leveren van een totaaloplossing met techniek bent u altijd verzekerd van betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit.

''Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit''

© 2024 · Poortvliet Veiligheidsdiensten

Beveiligingsdiensten

Copyright © 2024 Poortvliet veiligheidsdiensten alle rechten voorbehouden.