skip to Main Content

Poortvliet Veiligheidsdiensten is een hoogwaardige en landelijke dienstverlener voor het leveren beveiligingsoplossingen onderverdeeld in beveiligingsadvies, manbeveiliging en beveiligingstechniek. Sinds 2009 maken wij iedere dag organisaties, bedrijven en instellingen veiliger. Dit bereiken wij door de combinatie van hoogwaardige dienstverlening, een samenspel van techniek en manbewaking.

 

Een kleine greep uit onze expertise:

Manbeveiliging
Onze manbeveiliger is altijd het visitekaartje van onze opdrachtgever. Alvorens er beveiligingsinzet geleverd kan worden door onze medewerkers worden zij voor aanvang geselecteerd op het juiste profiel van de opdrachtgever. Onze medewerkers worden voortdurend aanvullend opgeleid naargelang daar de vraag naar is. Zo zijn onze medewerkers naast hun standaard beveiligingsdiploma voorzien van hun BHV of EHBO-diploma.
Beveiligingsadvies

Samen met onze opdrachtgever zoeken wij altijd naar de meest betrouwbare en efficiënte adviesoplossing(en) met de hoogst mogelijke standaard. Of het nu gaat om incidentele-, structurele- of projectmatige beveiliging gaat. Door de combinatie van mens en techniek komen wij met u tot de best mogelijke oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk(en). Kosten efficiëntie & beveiliging efficiëntie zijn de twee hoofdpijlers van ons advies.

Security Technics
Security Technics levert maat oplossingen voor uw beveiligingsvraagstukken of het nu om projectbeveiliging of objectbeveiliging dan wel brandbeveiliging gaat. Wij leveren zowel elektronische maatregelen, bouwkundige maatregelen maar ook digitale maatregelen. Doormiddel van het leveren van een totaaloplossing in techniek bent u verzekerd van betrouwbaarheid en continuïteit door het door u gewenste Servicelevel agreement.
Back To Top