Over ons

Poortvliet Veiligheidsdiensten

Poortvliet Veiligheidsdiensten is een echt familiebedrijf. Dit komt terug in haar normen en waarden zoals je van een familiebedrijf mag verwachten. In 2009 gestart als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 180 beveiligingsmedewerkers. Wij zijn gestart met de overtuiging ons te onderscheiden van andere veiligheidsleveranciers. Zo dragen wij de kleur appelgroen, wat staat voor fris, fruitig en vernieuwend. De opdrachtgever staat bij ons altijd centraal. Wij leveren landelijke beveiligingsondersteuning en beveiligingsadvies op maat. Door het inzetten van Security Technics voldoen wij aan de verwachtingen voor de toekomst van onze opdrachtgevers en van onze collega’s, welke wij met zorg en aandacht selecteren. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden en bezitten de typische Friese nuchterheid en hands-on mentaliteit.

missie

Poortvliet Veiligheidsdiensten werkt voortdurend aan het creëren van groei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze collega’s. Wij willen een aantrekkelijke werkgever zijn door onze collega’s de mogelijkheid te bieden zich continu te kunnen bijscholen en ontwikkelen. Tevens streven wij voor onze collega’s naar de juiste balans tussen werk en privé.

 

Door onze ruime kennis en ervaring te bundelen met slimme partnerships spelen we in op marktkansen en technologische ontwikkelingen. Poortvliet Veiligheidsdiensten biedt haar opdrachtgevers een eigentijdse, toekomstbestendige en kwalitatief hoge dienstverlening.

Waarom Poortvliet Veiligheidsdiensten?

MVO

Verantwoord ondernemen

Als beveiligingsorganisatie zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij. Overal waar wij actief zijn, dragen wij bij aan verbetering van de leefbaarheid. Veilige arbeidsomstandigheden ter bescherming van onze medewerkers, klanten en de maatschappij zijn voor ons van groot belang. Wij voeren wij gesponsord toezicht uit op de naleving van de RIVM-maatregelen ten bij sportverenigingen en verzorgingstehuizen. Wij trachten onze CO2 foodprint te reduceren door bijvoorbeeld digitaal te communiceren met onze opdrachtgevers en medewerkers. Onder het motto ‘wij hebben deze wereld in bruikleen van onze kinderen’ streven wij naar een volledig elektrisch wagenpark binnen 3 jaar en het gebruik van energiebesparende producten. Wij hebben de code marktverantwoordelijk gedrag ondertekend. Tevens dragen wij ons steentje bij door mensen met een arbeidsachterstand of mensen die om een andere reden aan de zijlijn staan, een kans te bieden weer actief te worden op de arbeidsmarkt door middel van stage en opleiding.

Wat zeggen onze klanten

Duidelijk & transparant

Poortvliet is een belangrijke schakel in de organisatie van onze festivals. We zijn al jarenlang enorm blij me de samenwerking. Wij hechten als organisatie veel waarde aan een degelijke voorbereiding van de showdagen, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Hiervoor zijn we op het juiste adres bij Poortvliet.
Schermafbeelding 2020-12-18 om 08.31.36
Gerrit Kooystra
NVJ